top of page
Search
  • Ayşegül Drahşan, General Manager

"Bize Bir Eğitim Lazım" isimli kitabıma yorumlar


"Bize Bir Eğitim Lazım" isimli kitabım ekim ayında Epsilon Yayınevi tarafından yayınlandı. Tüm D&R mağazalarında, Remzi kitapevlerinde, amazon.com.tr, kitapyurdu.com gibi online internet sitelerinde satışı başlayan kitabımı, kurumsal eğitim ve danışmanlık sektörünün dinamiklerini sizlerle paylaşmak adına yazdım. İş hayatımın büyük bir bölümünü bu sektörde geçirdim. Türkiye'nin en büyük iki uluslararası eğitim ve danışmanlık şirketinde çalışma fırsatını yakaladım. Bu süre zarfında binlerce şirketin eğitim ve organizasyonel gelişim süreçlerini planlamalarına ve hayata geçirmelerine destek oldum. Biriktirdiğim deneyimimi, kurumsal eğitim ve danışmanlık sektörünün püf noktalarını sizlerle paylaşmak istedim. Farklı sektörlerden, farklı kurumların üst yönetim, insan kaynakları ve eğitim ekipleri ile birlikte uzun soluklu eğitim ve gelişim projeleri yürüttüm. Sayısız uluslararası konuşmacı, eğitim danışmanı ve müşteri temsilcisi ile birlikte çalıştım.

Kitabımın arka kapağında; kurumsal iş dünyasında eğitim ve gelişime yön veren çok değerli kişilerin yorumları var.

Kendilerine sizin nezdinizde teşekkürlerimi sunuyorum.

Keyifle okumanız dileğiyle,

“Uygun eğitim partnerinin seçimi, çalışanların gelişiminin desteklenmesi ve buna dair yatırımın karşılığını bulması açısından oldukça kritik. Yıllardır ISS Türkiye eğitim gelişim süreçlerimize doğru sonuçları üreten özelleştirilmiş çözümleri ile katkı sağlayan Ayşegül Drahşan’ın kitabını çok değerli bir katkı olarak görüyorum. “

Serap Özçalıcı, ISS Global Bankalar Segmenti İnsan, Kültür Direktörü

"Eğitim ihtiyaçlarımızda, heyecan ve istekle yaptığı işinin hakkını vererek, ilham veren, farklı bakış açıları sunarak, kuruma özel içerik oluşturmamızda, eğitmen seçiminde, eğitimin etkin ve sonuç alıcı olmasında çok katkısı olmuştur."

İlter Boyan, Vakıf Emeklilik İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü

“Sürdürülebilir başarı peşinde koşan hissedarların ve profesyonellerin hedeflerine ulaşmada eğitimin rolünü ve önemini bütünsel bakış açısıyla ele alan doyumsuz bir eser. Öğrenirken, sıkılmamak mümkünmüş. Tecrübene, zihnine sağlık, Ayşegül Drahşan!”

Cevat Derin Şimşek, DAP Holding Denetim ve Risk Yönetimi Direktörü

“Gelişen ve öğrenen şirketler yaratmak için eğitim departmanlarının rolü son derece önemli. Uygulanabilir ipuçlarını son derece yalın aktaran bu kitabın sektöre eminim büyük katkısı olacak.”

Esra Şeyhoğlu Menkü, Renault Türkiye Eğitim Müdürü

“Kurumsal Eğitimden sorumlu İK, Eğitim ve Akademi yöneticilerinin güvenle kullanabilecekleri bir kitap var artık. Ayşegül Drahşan enerjisini bilgi ve engin deneyimi ile harmanlayarak başvuru kitabını başucu kitabı haline getirmiş. Tüm eğitimle ilişkin iş yapanlar için eşsiz bir hazine. Eğitim verenler için de bir yol gösterici. Tebrikler ve teşekkürler Ayşegül.”

Ahmet Süha Koçel (PCC), Atko Danışmanlık Kurucu Ortağı, Adler International Learning Türkiye Fakülte Lideri


85 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page